Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Voor het eerst op deze website?

27 november 2018


MijnWoonservice

Woonservice heeft een aantal aanpassingen op de website doorgevoerd. 

De belangrijkste wijzigingen hebben we voor u op een rijtje gezet.

Nieuw inschrijven
Bent u voor het eerst op onze website en wilt u zich inschrijven of reageren op woningen als u al ingeschreven bent? Onder het tabblad Uitleg vindt u hier onder de kopjes Inschrijven en Een woning zoeken meer informatie over. 

Inloggen met uw e-mailadres
Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres en niet meer met uw registratienummer. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is op bevestigen klikken als u voor de eerste keer inlogt met uw registratienummer.
 
Woonwensen en gegevens aanvullen
Na het inloggen, kunt u naar Mijn gegevens en dan naar Mijn Profiel. Bij het onderdeel ‘woonwensen’ kunt u uw wensen aanvullen. Vul bij het onderdeel ‘inschrijfgegevens’ uw voornaam in. Controleer ook de overige gegevens en zorg dat u de panelen groen maakt. Dit betekent dat uw gegevens compleet zijn en dat er passend aanbod voor u berekend wordt.

Betalingen via Buckaroo
Vanaf 4 december 2018 worden de inschrijf- en verlengingskosten namens Woonservice via Buckaroo geïncasseerd. U ziet dus de naam van Buckaroo in verlengings e-mail en bankafschriften staan.
 
Heeft u nog vragen? 

Neem dan contact op met het klantcontactcentrum. Het klantcontactcentrum helpt u graag van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur op telefoonnummer 0900 - 040 08 00 (lokaal tarief) of door een e-mail te sturen via het contactformulier op de website.

* ( van de corporaties: Brederode Wonen, De Key, Elan Wonen, Pré Wonen, Velison Wonen, Ymere, Woningbedrijf Velsen en Woonzorg Nederland)

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie is actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.