Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Welkom op onze vernieuwde website

27 november 2018


MijnWoonservice

Het is zover, uw zoekgebied is uitgebreid! Vanaf vandaag heeft u als woningzoekende toegang tot alle woningen* via één systeem en één website: www.mijnwoonservice.nl. 

Woonservice heeft een aantal aanpassingen op de website doorgevoerd.
De belangrijkste wijzigingen hebben we voor u op een rijtje gezet.

Nieuw inschrijven
Bent u voor het eerst op onze website en wilt u zich inschrijven of reageren op woningen als u al ingeschreven bent? Onder het tabblad Uitleg vindt u hier onder de kopjes Inschrijven en Een woning zoeken meer informatie over. 

Inloggen met uw e-mailadres
Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres en niet meer met uw registratienummer. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is op bevestigen klikken als u voor de eerste keer inlogt met uw registratienummer.
 
Woonwensen en gegevens aanvullen
Na het inloggen, kunt u naar Mijn gegevens en dan naar Mijn Profiel. Bij het onderdeel ‘woonwensen’ kunt u uw wensen aanvullen. Vul bij het onderdeel ‘inschrijfgegevens’ uw voornaam in. Controleer ook de overige gegevens en zorg dat u de panelen groen maakt. Dit betekent dat uw gegevens compleet zijn en dat er passend aanbod voor u berekend wordt.

Betalingen via Buckaroo
Vanaf 4 december 2018 worden de inschrijf- en verlengingskosten namens Woonservice via Buckaroo geïncasseerd. U ziet dus de naam van Buckaroo in verlengings e-mail en bankafschriften staan.
 
Wijzigingen die op een later moment worden ingevoerd
Woonservice werkt nu met het nieuwe systeem hierdoor zijn nog niet alle functies beschikbaar. Zo hebben we tijdelijk geen Digizine. Dit ontvangt u zo snel als mogelijk weer.

Heeft u nog vragen? 
Neem dan contact op met het klantcontactcentrum. Het klantcontactcentrum helpt u graag van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur op telefoonnummer 0900 - 040 08 00 (lokaal tarief) of door een e-mail te sturen via het contactformulier op de website.

* ( van de corporaties: Brederode Wonen, De Key, Elan Wonen, Pré Wonen, Velison Wonen, Ymere, Woningbedrijf Velsen en Woonzorg Nederland)

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie is actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.