Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Belangrijk bericht voor woningzoekenden in Zuid-Kennemerland: Gemeente Haarlemmerliede-Spaarnwoude gaat samen met gemeente Haarlemmermeer

21 september 2018


Haarlemmerliede-Spaarnwoude fuseert per 1 januari 2019 met de gemeente Haarlemmermeer. Dat betekent dat het gebied Haarlemmerliede-Spaarnwoude straks niet meer onder het woonruimteverdeelsysteem van Woonservice Zuid-Kennemerland valt. In plaats daarvan valt het onder WoningNet Stadsregio Amsterdam.

Wat betekent dit voor u?
Staat u ingeschreven bij Woonservice en zoekt u een woning in Halfweg, Spaarndam-Oost, Spaarnwoude of Haarlemmerliede-Penningsveer? Dan kunt u tot eind van dit jaar blijven reageren op het aanbod via Woonservice. 

Als u vanaf 1 januari 2019 wilt reageren op woningen in deze dorpskernen kan dit alleen via  WoningNet Stadsregio Amsterdam. U moet dan wel ingeschreven staan bij WoningNet Stadsregio Amsterdam. Meer informatie vindt u op de website www.woningnetregioamsterdam.nl.

Inwoners Haarlemmerliede-Spaarnwoude
Woont u al in Haarlemmerliede-Spaarnwoude en zoekt u binnen dit gebied naar een andere woning? Dan raden wij u aan om niet zelf al een inschrijving in de Stadsregio Amsterdam aan te maken, als u die nog niet heeft. U ontvangt begin november persoonlijk bericht, afgestemd op uw situatie. 
Als u zich al vóór 1 januari 2018 als woningzoekende in de Stadsregio Amsterdam hebt ingeschreven en u staat daar langer ingeschreven dan bij Woonservice Zuid-Kennemerland, dan verandert er voor u niets.

Uitleg ?

x
Helpfunctie is actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.