Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Bijeenkomst over toekomst Kennemerduin

24 mei 2019


Op dinsdagavond 4 juni organiseert Elan Wonen een bijeenkomst over de vernieuwing van Kennemerduin. De bijeenkomst start om 19.30 uur in de Theater de Luifel, Herenweg 96 in Heemstede, inloop vanaf 19.00 uur. De inwoners van Heemstede worden hier van harte voor uitgenodigd.

Waarover gaat de bijeenkomst?
Tijdens de bijeenkomst gaat Elan Wonen met Heemstedenaren in gesprek over wat zij belangrijk vinden bij de vernieuwing van Kennemerduin. “We lichten kort de doelstellingen voor het nieuwe Kennemerduin toe”, zegt Chris Schaapman, directeur-bestuurder van Elan Wonen. Er worden nog geen nieuwbouwplannen gepresenteerd. Die worden pas gemaakt nadat Elan Wonen de wensen en ideeën van de Heemstedenaren heeft gehoord. “Ik hoop dat we met veel mensen van gedachten kunnen wisselen over de toekomst van Kennemerduin.”

Voor wie?
Alle Heemstedenaren zijn van harte welkom. Bijvoorbeeld buurtbewoners, huidige bewoners, woningzoekenden en/of senioren. U dient zich wel vooraf aan te melden, zodat Elan Wonen een idee heeft van het aantal deelnemers aan de bijeenkomst. Wilt u ook meeluisteren of meepraten op 4 juni? Meldt u zich dan vóór vrijdag 31 mei aan via www.elanwonen.nl/kennemerduin

Meedenkgroep
Tijdens deze avond kunt u zich opgeven voor de interesselijst van de ‘Meedenkgroep Kennemerduin’. Dit wordt een groep van circa 15 personen die voor Elan Wonen de komende tijd een belangrijke gesprekspartner zal zijn. In de meedenkgroep zullen omwonenden en huidige bewoners vertegenwoordigd zijn, naast woningzoekenden en andere geïnteresseerden. 

Uitleg ?

x
Helpfunctie is actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.