Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Belangrijk bericht over uw historische reacties

01 november 2018


Wat is een historische reactie?
Een historische reactie is een reactie waar u niet langer dan één jaar geleden op heeft gereageerd. Na de definitieve toewijzing van de woningen verdwijnen de eerder geplaatste reacties uit de lijst Lopende reacties en gaan ze naar de lijst Historische reacties. U ziet deze woning alleen terug in de lijst Historische reacties als u ook op de woning heeft gereageerd. 

Uw historische reacties uitprinten
Als u voor uw persoonlijke administratie een overzicht wilt van uw historische reacties, dan kunt u dit overzicht heel makkelijk via deze website uitprinten. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Log in met uw registratienummer en wachtwoord
Ga naar Mijn reacties
Klik op het tabblad Historische reacties
Klik op de groene button Print. U kunt vervolgens de verdere stappen van uw printer volgen om het overzicht uit te printen. 

De historische reacties na 27 november 2018
Vanaf 27 november wordt uw lijst Historische reacties weer regelmatig aangevuld als u actief op het woningaanbod reageert. Ook de ingetrokken woningen waar u op heeft gereageerd, ziet u terug in de lijst Historische reacties

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie is actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.