Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuws uit de regio ?

Vernieuwde website

12 november 2018
De website wordt vernieuwd en is van 21 tot en met 26 november 2018 niet bereikbaar.

Belangrijk bericht over uw historische reacties

01 november 2018
Dinsdag 27 november 2018 gaan we over op een nieuw systeem. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om uw historische reacties van vóór 27 november in te zien bij Mijn reacties.

Belangrijk bericht voor woningzoekenden in Zuid-Kennemerland: Gemeente Haarlemmerliede-Spaarnwoude gaat samen met gemeente Haarlemmermeer

21 september 2018
Haarlemmerliede-Spaarnwoude gaat per 1 januari 2019 samen met de gemeente Haarlemmermeer.

Eén digitaal loket voor (sociale) huurwoningen

18 juli 2018
Met ingang van 27 november bieden de corporaties in Beverwijk, Velsen en Zuid-Kennemerland (Brederode Wonen, De Key, Elan Wonen, Pré Wonen, Velison Wonen, Ymere, Woningbedrijf Velsen en Woonzorg Nederland) hun woningen aan via één website: www.mijnwoonservice.nl.

Nieuwe 65+ regeling Ouder worden en prettig wonen

16 januari 2018
De gemeente Haarlem, Elan Wonen, Pré Wonen en Ymere hebben een nieuwe gezamenlijke regeling: ‘Ouder worden & prettig wonen’

Maak uw profiel volledig met uw inkomensdocumenten

07 november 2017
Vanaf vandaag is het mogelijk om uw inkomensdocumenten toe te voegen aan uw inschrijfgegevens. Als u inlogt ziet u daarom onder Mijn gegevens een nieuw kopje Mijn documenten. Het gaat om het document dat u heeft gebruikt bij het bepalen en invullen van uw inkomensgegevens bij WoningNet.

Wijziging aanbod Zandvoort voor huishoudens met kinderen

23 december 2016
Zoek je een woning voor een huishouden met kind? Dan zie je nu direct de huurprijs die past bij je inkomen en gezinssamenstelling in plaats van de maximale huurprijs. De huurprijs hebben we al verlaagd. Afhankelijk van je inkomen kun je huurtoeslag aanvragen. Klik hier voor meer informatie.

Jaarverslag 2017

Hierbij presenteert Woonservice het jaarverslag 2017

Woningzoekenden opgelet

Met ingang van 1 juli 2015 is de nieuwe Woningwet in werking getreden. Bent u op zoek naar een sociale huurwoning? Dan heeft deze nieuwe wet mogelijk ook gevolgen voor u. Klik hier voor meer informatie.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 21 tot en met 26 november 2018 niet bereikbaar.
Lees er meer over in het nieuwsbericht.

 

x
Helpfunctie is actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.