Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij Woonservice

U gaat zich inschrijven bij Woonservice als woningzoekende in de regio IJmond/ Zuid-Kennemerland. U kunt na het voltooien van uw inschrijving reageren op het woningaanbod in Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen en Zandvoort.

Woonopmaat
Voor een deel van het woningaanbod in Heemskerk en Beverwijk kunt u ook terecht op de website www.woonopmaat.nl.

Uitzondering Haarlemmerliede-Spaarnwoude
Haarlemmerliede-Spaarnwoude fuseert per 1 januari 2019 met de gemeente Haarlemmermeer. Dit betekent dat het gebied Haarlemmerliede-Spaarnwoude straks niet meer onder het woonruimteverdeelsysteem van Woonservice IJmond/ Zuid-Kennemerland valt. In plaats daarvan valt het onder WoningNet Stadsregio Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het nieuwsbericht van 21 september 2018 op deze website.

Maximale inkomensgrens
De woningcorporatie controleert uw inkomen, voordat een woning definitief wordt toegewezen. Per 1 januari is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 720,42. Het maximale jaarinkomen (belastbaar jaarinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 38.035. Verdient u meer, dan heeft u geen recht op een sociale huurwoning. Uw inkomen kan altijd veranderen. Het is daarom belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven bij Woonservice voor u zinvol is.

E-mailadres als gebruikersnaam
Het is belangrijk dat u uw e-mailadres correct invult tijdens het inschrijven. Alle communicatie over uw inschrijving en reacties op het woningaanbod worden naar uw e-mailadres verzonden. Daarnaast is uw e-mailadres ook meteen uw gebruikersnaam wat u weer nodig heeft om in te loggen op de website, zodat u toegang krijgt tot o.a. uw persoonlijke gegevens. Belangrijk! Uw email adres en uw cc email adres mogen niet gelijk zijn. 

Privacy
Als u zich inschrijft als woningzoekende en via Woonservice een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Inschrijven bij Woonservice kost jaarlijks € 10. U kunt in de laatste stap van het inschrijfproces betalen via iDEAL of door het afgeven van een doorlopende machtiging.

Als u na het eerste jaar ingeschreven wilt blijven staan, betaalt u € 10 verlengingskosten.
Voor dit bedrag wordt uw inschrijving bij Woonservice weer voor een jaar verlengd.

Controleer e-mailadres
Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpfunctie is actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.