Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Inschrijven voor een sociale huurwoning


woonservice

U heeft een inschrijving bij Woonservice nodig als u wilt reageren op sociale huurwoningen in de regio IJmond/ Zuid-Kennemerland. Inschrijven kan via deze website.

Voorwaarden
U kunt zich alleen inschrijven als u minimaal 18 jaar bent. Ook geldt er voor de meeste sociale huurwoningen een maximale inkomensgrens van € 38,035. 

Uw e-mailadres
Voor het inschrijven wordt er eerst gevraagd om uw e-mailadres te bevestigen. Dit heeft verschillende redenen. Alle communicatie over uw inschrijving, betalingen en reacties op het woningaanbod verloopt digitaal en het is dan ook van belang dat u met een juist e-mailadres geregistreerd staat. Ook wordt aan de hand van het e-mailadres gecontroleerd of er misschien sprake is van een al eerder aangemaakte inschrijving. Een andere reden is dat uw e-mailadres ook meteen uw gebruikersnaam is. 

Uw wachtwoord
Om toegang te krijgen tot uw inschrijfgegevens hoort u altijd in te loggen met uw gebruikersnaam en een wachtwoord. Het wachtwoord bedenkt u zelf tijdens de inschrijving. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met een activeringslink. Door het klikken op de activeringslink komt u meteen op de betaalpagina. 

De kosten
Een inschrijving bij Woonservice kost € 10. Deze inschrijving is één jaar geldig. Als u ingeschreven wilt blijven staan, betaalt u jaarlijks € 10 verlengingskosten. Voor dit bedrag wordt uw inschrijving voor een jaar verlengd. U kunt uw inschrijfkosten betalen via iDEAL of via een doorlopende machtiging. U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de inschrijfkosten en de verlengingskosten. Dit geldt ook als:

  • berichten over de inschrijfkosten en/of verlengingskosten niet door u zijn ontvangen;
  • de inschrijfkosten niet kunnen worden geïnd via de doorlopende machtiging

Redenen van uitschrijving
Uw inschrijving vervalt zodra u een sociale huurwoning accepteert van één van de woningcorporaties in de regio IJmond/ Zuid-Kennemerland. Uw inschrijving vervalt ook als u de inschrijfkosten en/of verlengingskosten niet betaalt.

Uitleg ?

x
Helpfunctie is actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.