Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Gegevens wijzigen


Uw inschrijfgegevens bepalen voor welke woningen u in aanmerking komt. Bij toewijzing controleert de woningcorporatie of de gegevens van uw inschrijving kloppen. Als deze gegevens onjuist zijn, kan de corporatie besluiten om de woningaanbieding in te trekken. 

Uw inschrijfgegevens bepalen voor welke woningen u in aanmerking komt. Bij toewijzing controleert de woningcorporatie of de gegevens van uw inschrijving kloppen. Als deze gegevens onjuist zijn, kan de corporatie besluiten om de woningaanbieding in te trekken. Het is daarom raadzaam om bij veranderingen direct uw inschrijfgegevens aan te passen.

Uw inschrijfgegevens wijzigt u eenvoudig via Mijn gegevens als u bent ingelogd. Heeft u al op woningen gereageerd, dan moet u deze reacties eerst verwijderen voordat u uw gegevens kunt wijzigen. 

U kunt alleen de volgende gegevens wijzigen als u bent ingelogd:

  • Uw adres
  • Uw e-mailadres
  • Uw telefoonnummer
  • Uw woonwensen
  • Uw inkomen en die van de overige personen op de inschrijving
  • Het toevoegen van personen

Voor hulp bij de overige wijzigingen in uw inschrijving kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via het online contactformulier of telefonisch op 0900 - 040 08 00 (gebruikelijke belkosten).

Uitleg ?

x
Helpfunctie is actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.