Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Tijdelijk extra woningaanbod voor 65-plussers bij De Key in Zandvoort

31 januari 2017


Tijdelijk extra woningaanbod voor 65-plussers bij De Key in Zandvoort

Van februari tot en met juli 2017 gaat Woonstichting De Key in Zandvoort 25 sociale huurwoningen met voorrang aanbieden aan 65-plussers. Naast vrijkomende seniorenwoningen worden ook andere geschikte sociale huurwoningen aangeboden, waardoor er tijdelijk een groter aanbod is voor 65-plussers. De Key onderzoekt op deze manier hoe het aanbod van sociale huurwoningen in Zandvoort aansluit bij de vraag van huurders die ouder zijn van 65 jaar.


Bent u 65-plus en staat u ingeschreven bij Woonservice?
Tot eind juli 2017 maakt u als 65-plusser meer kans om in aanmerking te komen voor een geschikte seniorenwoning. Een seniorenwoning is altijd een gelijkvloerse woning op de begane grond of in een complex met een lift.

 

Bent u ingeschreven als kandidaat Passend Wonen Zandvoort?
De 25 seniorenwoningen worden voor het grootste deel via Woonservice aangeboden. In enkele gevallen wordt de woning eerst voorgesteld aan kandidaten van Passend Wonen Zandvoort. U komt in aanmerking voor Passend Wonen wanneer u ouder bent dan 65 jaar en in een eengezinswoning van De Key woont. Voor meer informatie over Passend Wonen op de website van De Key.  

 

Onderzoek draagt bij aan koers van De Key in Zandvoort

De Key wil met haar koers ’Ruimte voor evenwicht’ een bijdrage leveren aan een beter evenwicht van jong en oud in Zandvoort. Dit doet De Key door voor jonge huishoudens woonkansen in Zandvoort te creëren en voor ouderen mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Het onderzoek naar de vraag naar seniorenwoningen geeft inzicht in de behoeften van senioren in Zandvoort. Eind juli 2017 stopt de voorrangsregeling. Over de uitkomsten van het onderzoek gaat De Key in gesprek met de gemeente en het HPZ (Huurders Platform Zandvoort).

Uitleg ?

x
Helpfunctie is actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.